14.12.2011 17:44:03 1Majdali
Re: Středa
ahoj holky
koukám dnes zase kecací den :-D
Lupitko je to opruz :( taky jsem dnes zvládla endokrinologii odběry, nechtěly mě pustit domů, že prý nevypadám dobře a že by nejradši volali sanitku .. a mě se fakt takhle zle udělalo poprvé... a to nevěděly že mám venku auto a hodlám celý den procourat (a v autě ještě psa)...neumím si představit, že bych si něco měla sama píchnout ... úplně tě chápu, ale jinak buď ráda že tě tak hlídají ... aspoň se nemůže nic stát
holky já asi vezmu ten nadstandart když bude volno .. a to 1) z důvodu sprchy u toho pokoje (neumím si představit 3 sprchy na celé patro), 2) návštěvy na pokoji - budu radši když nebudu muset na chodbu ... u Apolináře mají 1000 za dvoulůžkový nadstandart - který bych asi radši a pak 1500 za jednolůžkový, ale kdyby byl jen ten tak ho snad beru (hlavně ty sprchy) ...
jinak s tím dárkem to není tak, že bych vyžadovala dar za tisíce atd .. ale myslím že je to prostě milé, nějaká drobnost na památku je fajn a jinak mám stejný názor co píše Pippi
Moc si holky neumím představit chytnout "Jarču" na pokoji .. mě by asi hráblo ...
Odpovědět