Re: Středa
Evčo, rozhodování mezi nadstandardem a obyč pokojem, je opravdu těžké. Já sama vyzkoušela oboje a každé má něco. Nadstandard jsem měla při posledním porodu, tenkrát to stálo 500 na noc. Výhoda byla pro mě jediná, že za mnou na pokoj mohla celá rodinka - tedy manžel a dvě malé děti. Jinak tam probíhají návštěvy na chodbě, kde je dost omezený prostor.. Takhle to bylo příjemnější. Ale zase přesně jak píšou holky - byla jsem dost izolovaná, třeba mi kolikrát ani sestřička něco nedala, neřekla apod. Taky bylo docela fajn občas prohodit pár slov s nějakou jinou maminkou, protože je tam většina mamin vystreslých - většinou, že kojení nejde tak dobře, jak by chtěly..a tak to je pak takový příjemnější, že v tom člověk není sám.. Plus když jsem byla ve sprše, tak jsem malou musela vozit k sestřičkám, protože jsem měla strach, že kdyby něco, tak než vylezu (mají tam monitory dechu, jenže stejně).. Předtím stačilo říct některé z mamin z pokoje.. A s tím spaním při pláči více miminek to je fakt nic moc, ale na druhou stranu, já toho teda v porodnici nikdy moc nenaspala, protože naše dětičky taky furt ječely, takže na tom nadstandardu jsem zase měla lepší pocit, že já sama nikoho neruším, byla tam i telka, mohla jsem si do sprchy kdykoliv jsem si vzpoměla... No fakt těžký rozhodování.. Teď to asi taky nechám osudu, i když teda nevím, jak to s dvojčatama vůbec chodí, nevím jestli je budu stíhat konejšit, když budou obě řvát...
Odpovědět