Díky moc za pochvalu skříní, mám hlavně radost z úložných míst. Ale třeba ty ručky bych si teď dala jiné, ono je těžké to rychle vybrat v katalogu a v reálu si to člověk nedovede moc představit.
Caroll, včera při vkládání fotek jsem si také přečetla o té Jarči
To je teda síla, myslím, že jsi s ní měla svatou trpělivost, až tě úplně vysála
Užila sis teda...
S tím nadstandartem je to těžký, u nás je jeden, a když teda není obsazený, tak je zamluven protekčně pro zdravotníky a jejich známé. Takže je to blbý, kolik má nemocnice zaměstnanců a jejich rodiny + zdrav. zaměstnanci z celého města? Hodně
U nás jsou jinak dvojlůžkové pokoje a společné wc na předchodbě pro 4.
Zrovna dnes jsem ležela na monitoru vedle jedné sympatické maminky, ale pak přišla další a to už bylo horší, navíc má termín 5. 1. a neměla problém se se všema vybavovat (až moc). Tak jsme si říkala, že tuhle bych zrovna na pokoji nechtěla
Jo a čeká 5. dítě, v čekárně na ni čekal 20letý syn, který tam sbíral ze země hlínu, která mu odpadávala z hrozně špinavých bot (a to nejsem cíťa, boty čistím jen když musím). A dával to do kapsy.
U Vojtíška jsem byla na pokoji s holkou, která taky čekala první a teď spolu chodí kluci i do školky. Takže docela pohoda, jen to brečení miminek ruší (jsem byla nervózní, ať moje miminko nebrečí moc).