Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Peppa | 133447 |
3.6.2022 19:57:23
Aha :)
|
Peppa | 133447 |
3.6.2022 19:57:12
Ptž je to moc velký, musela bych mít hlad, abych na to měla chuť.. a samozřejmě bez hranolek, ty si dávám fakt výjimečně.
|
Monika | 123907 |
3.6.2022 19:39:52
Jestli máš potíže z páteří, požádala bych o cvičení na záda a břicho spíš fyzioterapeutku než namakaného svalovce
|
Liaa | 29716 |
3.6.2022 19:39:32
Naháč je bez housky.
|
Monika | 123907 |
3.6.2022 19:38:37
Jasně, že to není katastrofa (když k tomu není hora mastných hranolek a majonéza), proč si ho vlastně neuděláš?
|
Monika | 123907 |
3.6.2022 19:37:42
No, ono by bylo nejlepší to konzultovat s tím trenérem, kterému jsi za plán zaplatila, ne??? Na těch nohou si určitě nabrala svaly a asi holt neshodila tuky, proto větší obvod. Posilovala bych "jen" na zpevnění středu těla, bez dřepů, pokud netrénuješ na nějaký sport (dřepy stejně nejsou zdravé prý). K tomu trochu kardio (pokud to musí být v tělocvičně, tak asi kolo s lehčím převodem, případně běhací pás, pokud zvládáš?) a chůzi (venku, co nejvíc, mimochodem to taky zpevní nohy a zadek, vlastní zkušenost, štíhlé svaly , případně jízdu na kole (bez zastávek na pivo )
K jídlu se nevyjadřuju, to je tak strašně individuální. Jasné je, že výdej musí být větší než příjem, když chceš zhubnout ... |
Peppa | 133447 |
3.6.2022 19:34:33
Co je to burger naháč?
V plánu byl burger dělaný doma na grilu, takže koupený syrový burger a čerstvá koupená burgerová houska..plus zelenina vedle k tomu. To mi nepřijde taková katastrofa, jím málo masa a tohle je 95% hovězí. |
*Kate* | 158396 |
3.6.2022 19:20:29
Mě teda ten tvůj reálný jídelníček přijde lepší než ten plánovaný. Pokud teda byl v plánu burger naháč.
|
Peppa | 133447 |
3.6.2022 19:12:40
Svaly moc nenabírám, do fitka jsem chodila dost intenzivně před dvaceti lety, to jsem po cvičení chodila ještě plavat a osvalená jsem nebyla, byla jsem jen pěkně vytvarovaná, zpevněná.. svaly tam byly, i sixpack, jen nebyly na první pohled vidět.
Jo a ruce a záda cvičím dost opatrně, něco i bez zátěže, mám potíže s krční páteří a přetížení mi nedělá dobře, jdu na to pomalu, ptž zpevnit to potřebuje, jsem hypermobilní. |
Ropucha + 2 | 120300 |
3.6.2022 19:08:54
Fundovaně poradit neumím, natož na dálku.
Ale: co mám odposlechnuté ze svého okolí, jsou ženy, které velmi snadno nabírají svaly (laicky řečeno), údajně stačí jakákoliv i jen mírně namáhavá aktivita a osvalují se. Třeba to bude podobné v tvém případě. Já mám zkušenost jinou, chodívala jsem do posilovny v mládí, než jsem měla děti, celkem pravidelně a poctivě, a žádné svaly mi nikdy nenarostly. Dosahovala jsem maximálně toho, co píšeš jako svůj cíl, zpevnění a zhubnutí. Jediné svaly, které jsem kdy měla, byly bicepsy v době, kdy jsem měla dvě malé děti a pořád je zvedala. To mi regulérně narostly "boule" na mých hubených pažích, záhy zase atrofovaly. A to tedy bylo celkem přes bolest, při určité hmotnosti už jsem ty děti měla problém uzvednout. Tak nevím, jak intenzivně cvičíš ty ... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.