| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8455  [Dalších 8315 >>]
Peppa 133447
4.6.2022 21:02:45
Zasjaj, to snad ne, budu verit, ze nejaky efekt cviceni mit bude ~2~
Ad strava, ja bych mela stravu spis pridat nez omezit. Dle kalor.,tabulek jsem jedla malo i bez cviceni.. a pizzu a burger fakt nemivam kazdy den, jen ted se to nejak seslo..
Peppa 133447
4.6.2022 20:57:43
Ohledne vyzivy nemam doporuceni zadne, od trenera jsem chtela jen ten plan. Reseni jidla jsem se chtela vyhnout, jelikoz je to pro me hroznej boj. Pizza proto ze kdyz pracuju, nemam cas varit, ale pizzu do trouby dam a salat k tomu je taky na chvilku. Domaci burger se zeleninou mi taky neprijde jako kdovijaky zlo.
Bohuzel vecere je snad jediny jidlo dne, na ktery mam opravdu chut, asi prave proto ze pres den toho moc nesnim.
Peppa 133447
4.6.2022 20:50:54
Budu si muset priznat, ze uz jsem stara.. ve dvaceti jsem po dvou mesicich v posilovne a beze zmeny stravy vypadala paradne, lonsky snehy ~2~
Peppa 133447
4.6.2022 20:49:22
Evelyn ja proste jidlo nemam jako prioritu, nebavi me nakupovat, chystat, varit a kolikrat ani jist. Rano nemam vubec chut, ovoce na svacu do prace vozim spis na vylet, rano tam, odpoledne zpatky domu~2~
Nechci mit velky svaly, nejvic tuku mam na bocich a stehnech a potrebuju hlavne vyrovnat ten vrsek se spodkem.
apo-lena 159305
4.6.2022 10:27:08
Když jsem začala v posilovně já, tak se mi taky zhoršily obvody. A vypadala jsem hůř. Zpevnily se mi svaly a špeky líp vynikly.
Nikdy jsem výsledek hubnutí neviděla brzy. Nejdřív mi rostla fyzička, pak teprve bylo něco vidět. (Tak po půl roce.)
Jak jsem začala víc cvičit, začala jsem i líp jíst, aby se mi dobře cvičilo. ~:-D
Je to bohužel dávno. Ale zase jsem začínala asi 3x. Na vysoké, v druhé práci a po první manželské krizi.
To se mi cvičilo nejlíp.
Evelyn1968,2děti 6269
3.6.2022 22:24:27
Nechápu to, s tím jídlem, mám věčně plnou lednici, pořád vařím a svačim několikrát denně ~t~. Nemáš čas se najíst podle plánu ?

Bez pravidelného promyšleného jídla mi nic nefungovalo. Teď chodím denně 20 tisíc kroků, nedobrovolně, v práci je to samé cvičení v přírodě a výlety, 3x týdne mám zumbu, ale trochu flakam jídlo, v práci stíhám při těch akcích málo bílkovin a víc sacharidů a roste mi břicho, hubnu nohy.

Možná hubnes, ale rostou Ti svaly a je všechno v pořádku ~;)

Janinka a dvě princezny 132403
3.6.2022 21:49:06
Málo si nám řekla jaké rady ti dal trenér ohledně výživy. Tvůj jeden den který si uvedla rovná se pro mě prasim ptz pizza oběd a burger večeře?
Jsem hodně sportovní typ, cvičím až 5x v týdnu, kombinuju běh a skupinové cvičení zaměřené na posilování. Poslední 3 měsíce fakt makám přesto není ani kilo dole. Samotný cvičení prostě nestačí. Jako ano formuju postavu, nic mě nebolí, mám krásný rovný postoj i sed a některé moje části těla jsou opravdu krásně vytvarovane, ale pokud chceš zhubnout můžu ti s klidem říct že cvičení 3x týdne super pro to zpevnění a žádá ale jídlo budeš muset řešit mnohem víc.
Pokud si líná nebo máš málo času šla bych cestou půstu, neudělat si večeři je mnohem snazší než vymyslet, nakoupit a udělat si ji a ještě máš nádobí ~:-D
Zasjaj. 54917
3.6.2022 20:37:54
jo jeste naky odkazy, ze to nejsou jen vymluvy ~:-D
https://medicalxpress.com/news/2016-01-wont-weight.html?utm_source=TrendMD&utm_medium=cpc&utm_campaign=MedicalXpress_TrendMD_1

https://www.science.org/doi/10.1126/science.abl4537?intcmp=trendmd-sci
Zasjaj. 54917
3.6.2022 20:30:03
Peppa,
hele, nejsem zadnej odbornik, snad se ti ozvou nase sportovkyne bezkyne, maji to vymakane. Muj nazor - cvicenim nezhubnes. Ted uz je to i daty podleozene, ja bych rekla jednoduse, jak vime my tlustosi, vydej prijem proste jen tak jednoduse neplati, nekdo zere a nehybe se, jiny skoro neji a cvici jak blazen a nehubne. Je to pry dobre videt pri nahlem narustu zateze, mam dojem, jestli se nepletu, treba pri tour de France to merili, kazdy den velka zatez a za nekolik dni si telo zvykne a uz nepotrebuje vetsi prijem ani nehubne ani se nezivi pranou. Cim se tedy ten schodek doplnuje, to je, ( myslim, mozna ze to nemam dost nactene), zatim hypoteticke, ale asi z tech jinych nezdravych cinnosti tela, jako je chronicka inflamace, proto je cviceni zdrave, i kdyz se nehubne.

Muj laicky nazor proste je, nebut zfrustrovana, pokud jsi nenajela na omezeni stravy, co vidis, po nastupu pravidelne zateze, je normalni, telo se na ni nastavilo a zrejme ubralo misto tuku jine, nezdrave procesy a to je dycky dobre. Jakmile zacnes menit stravu, budes hubnout.
Peppa 133447
3.6.2022 20:07:55
Díky za vhled. Na žádný sport netrénuju. Kardio tam taky nějaké mám, já jsem si trochu přidala, přišlo mi to málo. Dřepy asi uberu a přidám víc toho kardio cvičení.
Chůzi venku praktikuju většinou ve dny, kdy nejdu do posilovny. Jdeme tak hodinu, vcelku svižně. Přiznávám, že už mě to nebaví, chodili jsme hodně v covidu, až jsem to tu začala fakt nenávidět, furt ty stejný místa.. Kolo je problém, nemůžu mít zakloněnou hlavu, takže bych musela jezdit na městském kole, ale bydlíme na malé vesnici, polní cesty všude okolo, není vhodný terén.. pivo skoro nepiju ~:-D, to by nebyl problém.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8455  [Dalších 8315 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.