27.5.2009 10:35:35 seawolf
Nevěrná manželka
Dobrý den všem dobrým lidem…
Dostal jsem se do velmi zvláštní životní situace a nevím jak z ní ven a tak zkouším využít internet jako vrbu…
Je mi 31 let a jsem 8 měsíců ženatý. S manželkou jsme spolu 6 let a v říjnu loňského roku jsme se vzali. Myslím si, že máme pěkný vztah, i když se občas objeví mraky a hádky, ale to si myslím, je všude.
Nedávno jsem si sedl doma k počítači a objevil jsem, že na seznamu zůstala přihlášená mně neznáma adresa, neotevíral jsem ji, ale viděl jsem v přehledu pěti zpráv, který zůstává na hlavní stránce seznamu, předměty emailů typu „ pro mého miláčka 5, pro mého miláčka 6“, atd. Zeptal jsem se, kdo nebo čí to je adresa. Manželka hned přiběhla sedla si k počítači a po mém opětovném dotazu, co to je, řekla, že neví, že se na to musí podívat sama. Tak se podívala a schránku odhlásila… Chvíli jsem naléhal, a tak mi řekla, že to nic není a že si hlavně nemám myslet nic špatného… Mně to nedalo a stále jsem do toho vrtal, až se naštvala a odešla se projít… Seděl jsem u počítače a dělal si svou práci, ale nějakým „tázaje“ se mně podařilo do té schránky přihlásit… Asi zůstalo zapsané heslo v PC… Normálně to nedělám, ale byl jsem tak podezíravý, že jsem tu schránku otevřel a viděl jsem, že ji někdo maže… Přesto jsem v koši objevil maily a jeden si otevřel… Mail typu „miláčku můj, jsem ráda že Tě mám….a jak to bylo včera pěkné apod.“ Pak zazvonil telefon a já musel od počítače pryč a když jsem to zkusil znovu otevřít, bylo vše pryč, kompletně vymazáno.
Když jsme se pak s manželkou opět potkali, tak jsem jí řekl, co jsem viděl a co si o tom myslím a ona mně řekla, že to je jen psaní a flirt přes počítač… a že za tím udělala tlustou čáru. Byl jsem běsný, protože vím, že mně by něco podobného nikdy netolerovala a já jsem do toho stále vrtal a „nafukoval to“ a viděl jsem to jen v těch nejčernějších koncích…
Chtěl jsem vědět, co je to za chlapa a jak dlouho to spolu „táhnou“ a chtěl jsem se pomstít… ale nevěděl jsem jak… Podezření jsem měl na jednoho mého kolegu v práci, ale to mě tvrdila, že to určitě on není a že to psaní trvá měsíc. Chtěl jsem důkaz, že je to měsíc a kdo to je, ale nic jsem nedostal… pochopitelně…
Od té doby jsem do toho párkrát vrtnul a skončilo to hádkou, která mě vždy moc mrzí… Jediný argument manželky je, že je za tím tlustá čára a že bych se měl třeba zamyslet nad tím, proč to tak bylo, proč k tomu vůbec došlo…
Děsně mě to vzalo a měl jsem zlomené srdce a myslel jsem na rozvod a vše kolem toho… Pak mně sama dala mobil, ať se podívám, kdo tam je v seznamech, nikdo cizí nebyl…pochopitelně, ale pak jsem našel číslo v SMS číslech (SMSky tam žádné nebyly) a to číslo patřilo tomu mému kolegovi… Tak jsem bádal dál a dostal jsem se i do výpisů volání, kde jsem zjistil, že mezi tím mým kolegou a mojí manželkou panuje čilá korespondence s největší pravděpodobností od ledna (tedy asi 4-5 měsíců) a telefonování… V jednom měsíci dokonce 406 SMSek…
Mezitím jsme byly spolu už i na krátké dovolené, milujeme se, ale občas mně to vytane na mysl a jsem z toho zničený… a musím na to myslet… O tom, že jsem viděl ty účty mlčím, protože si chci ještě zkontrolovat jeden měsíc… Od té doby, co jsem to objevil jsem viděl na posledním výpisu, že SMSky už se posílali na to číslo jen zřídka a volání bylo jen asi 5x. Ale i tak…
Včerejšek byl dnem, kdy mé srdce se rozpadlo v prach…Nevím proč, ale měl jsem podezření ještě na jednu adresu a tu jsem zkusil otevřít (používají dost chabé hesla) a objevil jsem tam ty smazané maily a co víc fotky… FOTKY s důkazy, že došlo k nejhoršímu a jak jsem se dozvěděl, tak několikrát a to jak u nás doma, tak v autě a dokonce i tchánovců, kde manželka byla pár dnů hlídat psa, když byli rodiče na dovolené…
Ano, je to ten kolega, kterého vídám každý den…a nejraději bych se na něj vrhl a zašlapal ho do prachu země, ale nemohu…. Navíc je ženatý a má dvě dcery… Je to darebák, protože vím, že tu flirtuje i s ostatními kolegyněmi a dělá mu to děsně dobře…
Můj život je v troskách a srdce na padrť… Jsem v tom sám, nemám se komu svěřit, protože obě rodiny do toho investovaly hodně citů a já bych nerad jim přidělával starosti a trápení… Navíc vím, že moje rodina by manželku odsoudila (což je pochopitelné) a těžko by k ní pak hledala cestu a to samé mám v práci. Mí ostatní, dobří kolegové a kamarádi, mají manželku moc rádi (nebo aspoň myslím, že jo) a toto by znamenalo konec…
Vím vše a je toho hodně, ale vyčkávám, co se bude dít, včera jsem byl jako tělo bez duše a lidi si toho všímají.. Jsem velmi veselé a družné povahy, ale včera jsem byl „mrtvý“
Opravdu nevím, co mám dělat… Přemýšlím, že napíšu jeho manželce anonymní dopis, aby si na manžela dávala pozor, ať taky on něco zkusí… a pak si říkám, že si o tom promluvím s tchýní… To, co se stalo je podraz na všechny kolem, nejen na mě jako na manžela
S manželkou se snažím vycházet dobře a své pocity jsem jí i sdělil, ale hraju to jen, že jsem viděl ten jeden mail a že mě to tak trápí, že nemohu, když na to pomyslím nic dělat, že jsem v depresi a srdce se mi chce roztrhnout (fakt je to takový divný pocit)… Ona mě vezme do náruče, líbá mě a říká, že mě má ráda a že se nemusím bát, že k ničemu nedošlo a že to společně překonáme, že to chce čas…A já nevím, jestli jí mám odpustit a začít jí věřit…
V těch mailech mu psala, že jej ráno vezme do práce, a kde s počkají… To když jezdí sama beze mě, dnes byl takový den, vykoukl jsem z okna, kam pojede a zatočila tam, kde bývalo místo setkání, možná tam jela, možná ne…nejistota je děsná a sžíravá….
Zkouším počkat ještě měsíc na další výpis telefonů, ale čas se v mé situaci děsně vleče… hledám si náplň dne jen abych se zabavil a přečkal to ve zdraví…. Stává se ze mě podezíravý paranoik a brzy i psychopat…
Vím, že maily se nečtou a telefon nekontroluje, sám to velmi odsuzuji a nesnáším, ale teď jsem se neudržel… Moc mi na našem manželství záleží, navíc, když se pokoušíme o miminko…
Myslíte, že by mně mohl někdo pomoci? Klidně mě i odsuďte, je mi teď moc věcí úplně jedno…
Odpovědět