27.5.2009 12:23:43 seawolf
Re: Nevěrná manželka
Ahoj,
děkuji všem za reakce, ani jsem nečekal, že se jich tolik objeví,za tak krátkou dobu...
Procházím docela těžkou situací a to, že se zde mohu vypovídat je velká úleva, ani neví te jaká...
Snažím se trochu uklidnit, abych nereagoval v afektu a pak asi zkusím konfrontaci manželky s fotkama a mailama a uvidím, co a jak dál...
Mezitím si jí budu víc všímat ( i když je to teď fakt těžké) a nějak o třebas dopadne...
Když budu moc hartusit, tak vím, že si sbalí kufry a vypadne a pak budu muset s celou pravdou ven před všemi, protože máme byt v domě, kde se setkáváme pravidelně s mými rodiči... Těžko bych nacházel výmluvy na to, proč je manželka pryč...asi chápete...
Docela přemýšlím o popovídání si s tchýní, se kterou si docela rozumíme a možná by na ni mohla zatalčit i ona... Vím, že nevěru naprosto odsuzuje (stejně jako moje žena, která říkala, že by to byl definitivní konec, kdybych já... je to úsměvné, že? Vždycky jsem si říkal, že slabším článkem, pokud vůbec někdo, bych byl asi já, ale na druhou stranu jsem Býk a to je znamení, pro které sjou vztahy na prvním místě, takže bych ty zábrany manželství nedokázal nikdy překonat... ale nikdy neříkej nikdy...)
A přemýšlím, že ty fotky upravím tak, aby tam nebyl vidět obličej mojí manželky a pošlu je pěkně k němu domů, ať se z toho zpovídá sám...a třeba se přizná ke všemu a nebo možná ne...
Odpovědět