28.5.2009 13:42:02 Aneka_
Re: Jak mu můžete radit
Lízo - jako že ať manželka milence chce, nebo ne, je toho součástí - to je nepopiratelný fakt. Jako že "bonzák" nebyl ten, který tohle utrpění všech začal. Ano, já nejsem svatá a sáhnu-li si do sebe, myslím, že bych se zachovala přesně tak, jak jsem napsala prvně. Vyperu protějšek, vyrabuju účty, rozmnožím fotky, které vzorně předám a pak se půjdu vyzuřit sama se sebou do vany s lahvinkou v ruce. Lízo, já nejsem dokonalá a vím to o sobě, nemůže být každý perfetktní. A ano, domnívám se, že bych jednala tak, aby jsem se co možná nejvíce "pomstila", byť to není to pravé ořechové, ale každý jsme povahy jiné. Já jsem pomstychtivá a když se mi stane příkoří a někdo mi ublíží, dokážu se chovat jako nehorázná bestie a je mi víceméně jedno, jaké to bude mít důsledky. naopak, když se mnou lidé jednají fér, jednám úplně stejně - tedy fér. Takže kdyby protějšek přišel s tím, že naše manželství.... a že se rozejdem - tohle chápu, stává se to, je to běžné a normální, není to podraz a beru to jako fér jednání. Nevěru ne.
Odpovědět