Tak zase nemohu upřít odd. šestinedělí, že mne sestry naučily vše co bylo třeba. Kojení, koupání atd., ale u mně to šlo celkem samo dám na instinkt a koupat mimi jsme se učili i na Zdrávce.
"Nespolupracující rodička" mne taky nahvízdla, ale bylo to celkem dramatický a syn se i přes to co se dělo narodil s AS 10,10,10, takže jsem jim odpustila. Prostě pro mne to nebylo už podstatný.
Hodně mne naštvala spíše mladá Dr. na Riziku, když mi řekla s uchichtnutím sadisty před vyvolaným porodem : "Jo vás to bolí? No to ještě teprve uvidíte co to je bolest". Ano viděla jsem :-( Naštěstí jsem tuhle krávu u porodu neměla dlouho, byl tam pak zkušený, empatický lékař a zbyla mi i ta příjemná PA, která chápala, že řvu, když to bolí.
Koukám, že ani po 2,5 letech mne vztek nepřešel
Jak ze sebe dostanu další dítě to teda fakt nevím Hodlám rodit v téže porodnici, ale abych neubíhala od tématu diskuze, příští porod si zaplatím. Už spořím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.