no, Mickey, někdy každý prostředek tak nějak dobrý. Manžel měl problémy, bolesti břicha, podbřišku...... pořád jsem řešila, že by měl navštívit lékaře - gastroenterologa... asi jsem byla úplně hloupá, proč jako? A bál se... jen ten impulz....
pak nám v bytě přistála regulérní čarodějka, - sáhla na karty - a to je hra a manžel nevěřil už vůbec....
a sdělila manželovi "a mazej, nejvyšší čas a pomůže ti středního věku, nevysoká, světlovlasá žena a bude se to opakovat, zvykneš si, ale pomohou"... u první kolonoskopie byla lékařka dle popisu a nález byl pozitivní a odstraněn
po půlroce byl nález opět pozitivní, ale ohraničený a opět odstraněn
po dalším půlroce negativní cokoliv.
MANŽEL VÍ, ŽE ZABOLÍ HO COKOLIV, DOKOPU HO KAMKOLIV - no dneska už půjde sám. Takový strach o sebe neměl nikdy a já o něj nápodobně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.