Hm, tak se musím zastat Mickey, vidím to dost podobně jako ona (a Boleslavka, Bellana, Anadar...). Mě moje dítě objednat k doktorovi, ke kterýmu nechci jít (ač bych byla osoba příčetná), tak řvu jako hyena.
Vidím tady v barvách diskusi "máma si myslí, že bych měla jít k očařovi, tak mě tam objednala" a diskutérky, jak se svorně rozhořčujou, co si to ty matky k dospělým dcerám dovolujou Jinak já mám s rodičema dobrej vztah, a o prohlídkách na gyndě nebo u praktika si FAKT neříkáme. Nic mi do toho není. Když měl můj tatínek strach z angiografie, furt se kroutil a přeobjednával, tak jsem to s ním probrala - a nakonec se odhodlal. Násilím ani manipulací bych ho tam nevlekla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.