Takže chceš-li říct, že lékařská péče je zhovadilá a proto nemusí zakladatelčina máma 15 let na gyndu, tak to taky trochu kulhá.
Ale mám dojem, že trochu plevelíme diskusi o tématu, které zakladatelku fakt trápí a že by k tomu mohl ještě někdo říct něco podstatného, takže odcházím.
Zakladatelko, zdá se mi fakt vhodnné objednání do dobrého místa a ujištění maminky, že není problém v dlouhé pauze rp. rozptýleníobav z reakce lékaře na tuto skutečnost. Nemyslím si, že by dáma kulantního věku řešila tvar ochlupení, možná tak hygienu, protože pamatuje příšerné přípravny s dlouhou čekací dobou. Můžeš jí pořídit nějaké intimní ubrousky(moje máma je třeba neznala) A jako návdavek byste si mohly s maminkou udělat rodinnou dámskou jízdu, že to máte zdárně za sebou, nějaký prima hec.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.