Asi má štěstí. Já taky žádný problémy nemám a tudíž ani potřebu někam chodit.
Vpodstatě na tu gyndu jsem šla vždycky jen pro antikoncepci a nebo když jsem zjistila, že jsem těhotná (což bylo u obou dětí ve 12. tejdnu).
Mám to stejně i se zubařem - jdu tam, když mě něco bolí. Což bylo naposled asi před sedmi lety...
A co se týká prevence, tak to záleží na osobním postoji. Moje máma už 15 let řeší, že brzo umře (má leukémii). Je jí asi 55, její máma se s leukémií dožila sedmdesátky (a to ji nemohli léčit, protože měla cosi s nohou a léčba se vzájemně vylučovala), jejímu tátovi, kterej má rakovinu prostaty, je asi 76 a žije normálně samostatně ve vlastním domě... Takže kvalita života celkem slušná, akorát by jim všem bylo líp, kdyby dlouhý roky před smrtí neřešili, že už brzo umřou...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.