Tak jsem si to pročetla celé i s příspěvky pod tím. Moje máma taky nerada chodí. Jednou měla danu přes deset let a nebyla tam. Pak to "stálo" za to. Já jí do toho nekecám, jen ji tam posílám. Jinak třeba manžel je takový, že k dr. sám od sebe ani za zlaté prase, jak se říká. Takže to dělám tak, že když jdu k praktikovi tak mu řeknu co má za problém, že je mu to blbé a jestli ho můžu hned poslat, jinak že se sbalí a je zase v čudu. Tak doktor vyběhne a bere si ho do ordinace. Manžel pak vychází klidnější protože ví co mu je a jak to řešit. Když je to něco vážnějšího nebo je nutné víc lékařů, tak ho objednám na jeden den ke všem a pak mu oznámím časy kde má být a u koho se hlásit a jde. Dobrovolně sám od sebe by prostě nešel... Takhle to vyhovuje i jemu i mě. Jednou za rok či dva se návštěva u lékaře dá přežít. Brala bych zubaře.s tím mám problém já a on pro mě dělá to samé, prostě mě objedná a já jdu...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.