28.2.2010 14:03:32 Zkušená
Re: Je mi manžel nevěrný?
JJ, to je jedna z nejčastějších chyb, které dělají podvedené ženy, když se nevěra provalí. Ze všeho nejvíc si v té chvíli přejí, aby se nevěrník rozhodl pro ně a zůstal s nimi, přesto mu sbalí kufry a pošlou ho milence na podnosu.
Pokud opravdu podvedená chce, aby nevěrník v tom okamžiku se odstěhoval, tak je v pořádku, že to udělá, Pokud to ale nechce, tak by to dělat neměla.
MMCH, přesně s tímhle počítala ta jeho tehdejší milenka. Moc chtěla, aby odešel od rodiny a žil s ní. Manžel to ale nechtěl. Rozhodla se vzít situaci do svých rukou, nechala po sobě vizitku (tašku se svými intimními věcmi) tak, abych na ní přišla jen já. Myslela si, že situaci vyřeším já za všechny - manžela vyhodím, tím pádem jim to usnadním.
Jenže já tu situaci brala tak, že to nejsme já, který tu situaci zavinil, že to je můj muž, který nás všechny do této situace dostal, že tedy je to na něm, aby celou situaci vyřešil. A bylo to pro mne těžké, protože jsem od přírody řešitelka. A předesílám, že jsme ale nebyla ochotná čekat dlouho, kdyby můj muž tu situaci nějak nevyřešil, pro mne by to bylo od něj tak= řešení.
Odpovědět