28.2.2010 19:39:57 Hana
Re: Je mi manžel nevěrný?
holky píšou, že je potřeba si nejdřív ujasnit, jak s nevěrou naložíš. Já myslím, že je ale lepší vědět, co se děje než dělat já nic nevím a přitom se vnitřně užírat. Spíš se zamysli, jak to u vás klape. Psalas že on ti doma s ničím nepomáhá, s dětma taky ne. Přijde, volá, je na netu. Takže má doma fakt veget a skvělý hotel - ty se o vše postaráš a on ti vynadá do hysterek a ať se jdeš léčit. Vykašlala bych se na to, co okolí, co manžel dotyčné, co chudák manžel, že si volá s kamarádkou... a začala jednat.Máš víc možností - navštívit druhého manžela nebo si promluvit se svým - s tím, že ať mlčí a ty mu něco řekneš. A budeš mluvit o svých pocitech, o dětech, o tom, že kdyby to byla kamarádka, takhle by se nechoval. Že víš o jeho nevěře a klidně hraj vabank - že o tom vědí i jiní. že tohle chování tolerovat nebudeš, že pakliže on ti tvrdí, že je to kamarádka a ty nemáš ráda jeho kolegyně, tak se teď hned seberete a pojedete k ní na návštěvu - abys poznala i jejího manžela a že si hezky popovídáte - to on nikdy nedovolí a začne ječet. Dál bych mu vysvětlila jak je to v případě rozvodu s dětma, alimentama s výživným na tebe, rozdělením majetku, účtů, že pokud chce rozvod, tak ať si hledá bydlení jinde, že ty nikam nepůjdeš..... záleží na koho je byt... a že na všechno co se děje jsi ochotná zapomentout pokud - začne pomáhat doma a s dětma, přestane si volat, SMS, na net ať zapomene.... A pak uvidíš - buď začne řvát, a to budeš doma, že bokovku má. Nebo půjde do sebe. Pokud nebude chtít nic řešit, tak mu - než se ty rozhodneš, co uděláš - oznam, že fajn, ale že levný hotel tímto končí a že nepereš, nežehlíš, nevaříš - pro něj. O děti se staráte rovným dílem, tzn. Ty mu je dáš na starost - a třeba půjdeš cvičit, se projít... prostě pryč z domu... Uvidíš, co se bude dít. Držím palce
Odpovědět