28.2.2010 13:12:22 Zkušená
Re: Je mi manžel nevěrný?
Eeko, Anemon - já píšu podle vlastní zkušenosti.
Můj muž měl poměr, já něco tušila, když jsem chtěla vysvětlení, on zatloukal, lhal a taky mi říkal, že jsem paranoidní. Ale to celé bylo proto, abych na ten jeho poiměr nepřišla. Jasně, nechtěl problémy, ale hlavně mě nechtěl ztratit (tedy v tu dobu nechtěl ztratit ani tu druhou).
Anemon - když se u nás nevěra provalila, mě právě pomohlo to, co jsem radila - totálně jsem změnila šatník, došla k vizážistce, začala cvičit, zhubla deset kilo, našla si nové přátele a koníčky, na manžela jsme přehodila hodně domácích povinností a starání se o děti. Začala jsem si budovat vlastní svět. Já to ale nedělala proto, abych zaujala manžela, ale proto, abych se naučila žít bez něj a aby mě netrápilo, že on je samostatný a na mě nezávislý až běda.
Po provalení jsem mu dala naprostou volnost v rozhodování. Jediné, čeho jsem nebyla schopná by byl život i nadále ve třech, jak chtěl původně on. Zbývaly mu tedy dvě možnosti - nový život s milenkou nebo se vrátit k rodině. A jak později přiznal, ta moje nezávislost, že jsme o něj nebojovala (neprojevovala jsem se závisle - na rozdíl od milenky) ho ke mně začala přitahovat.
Odpovědět