28.2.2010 14:17:41 Zkušená
Re: Je mi manžel nevěrný?
Eeka:
"... a o sobe vim, ze pojimam jako ponizujici cekat az se nekdo rozhodne, zda jsem ho hodna...hodna jeho ci jeho lasky...zda jsem hodna, aby s mnou sdilel nadale zivot...a cloveka, ktery me ponizuje nemohu zase ja milovat..."
Eeko - vidíš, mě to ponižující nepřijde, protože já si svojí hodnotu neodvozuju od toho, zda ten druhý chce se mnou být nebo ne. Já to beru jako jeho věc, jestli se mnou chce nebo nechce být. Ani já to v tu chvíli nevěděla, jestli s ním chci být v delším časovém horiontu. Ale nepovažovala jsem to (i s ohledem na tři děti) za situaci, kterou bych měla řešit já
"...a ja tvrdim, ze clovek, ktery si i v teto situaci vybere cestu nejlehci jen pro nej (viz tvuj manzel, ktery si proste nechal tebe i milenku ac vedel, ze tim dusi Vas obe) jen proto, ze on si nechtel uzavrit tu ci onu moznost...tak takovy clovek u me nema zadny respekt...a je dobre, ze to neni muj manzel, ale tvuj..."
ale já nic nepsala o tom, co bylo skutečně po provalení - druhý den to manžel s milenkou ukončil a od té doby, ač ho ona hodně a dlouho uháněla, své rozhodnutí nezměnil a s ní se nesešel. A také manželovo chování od okamžiku provalení je jedním z důvodů, proč si ho vážím.
Odpovědět