12.5.2010 12:13:16 Hvezdicka
Re: Jak jste vybírali jméno pro své děti?
Tak holčičí jméno jsem už měla vybrané hodně dávno že ho jednou své dceři pokud ji budu mít dám.
První těhotenství před sedmi lety,jsme si nenechali říct co to bude,ale já podvědomně věděla že to prostě je holka a taky nakonec byla.Jméno, které se mi odjakživa líbílo bylo Zuzana a manžel nebyl proti, tak máme Zuzku.Klučíčí jsme tenkrát měli Ondřej,původně jsem navrhovala Matěje,ale manžel že Matese ne že je to jak ta sportka.A taky to bylo blízko porodu a měl by třeba svátek v jeden den, kdyby se zadařilo,ale to jsem nechtěla,Zuzi se nakonec narodila plánovaným císařem právě na Matěje narodila.Taky jsem navrhovala Tobiáše,ale to manžel okamžitě zavrhl.Ale u druhého dítka jsme si nechali říct co to bude a byl to kluk,já pořád tápala na kluka mě nic nenapadalo,máme i vlastně, dalo by se říct německé příjmení, tak výběr byl velký,já jen hlásila typy nesměla to být moc exotika a skoušela jsem i znovu Tobiáše,sice jen kroutil že ne,tak jsem měla v záloze Lukáše, ten by prošel,ale čím se porod blížil, tak jsem ho ani přemlouvat nemusela a Tobiáška máme za měsíc mu budou 3.Jsem ráda Lukášu má třeba dcerka ve školce 3.
Tobiáš tu na vesnici a v okolí byl první,prý už tu je i další říkala babi.Sice ve školce jsou tři zuzanky jedna u malých dětí a dvě v předškolním,ale dcera bude Zuzana jediná teď v první třídě.
Odpovědět