31.5.2010 15:21:12 Magdalena 02
Nevěra - manžel se nechce rozvádět, ale ani rozejít s přítelkyní
Všechny zdravím a prosím o radu a Vaše názory a zkušenosti.
Manžel má přítelkyni, je to čerstvá záležitost, je zamilovaný, stále komunikují mailem, mobilem, scházejí se. Manžel se k přítelkyni přiznal, ale zároveň mi řekl, že se nechce rozvádět, chce zůstat s dětmi a s rodinou. Prý si nemám dělat starosti, prý to "vyšumí".
Samozřejmě si starosti dělám, jde o mladou svobodnou slečnu kolem třicítky...a také se mě to velice dotklo. I když jsme měli nějaké problémy v manželství, nešlo o vážnou krizi a při milování jsme si rozuměli vždycky dobře.
Bojím se, že to vážné, mají společný zájem a manžel se s přítelkyní nijak neskrýval před společnými známými.
Možná mi někdo poradí řešit situaci razantně, rozvést se, nebo "vyhrožovat" rozvodem, mít svou hrdost.
Jenže já nemám na razantní řešení sílu. V posledním roce mám toho za sebou tolik, že bych potřebovala spíše síly nabrat.
Fakta: Před rokem jsem přišla o práci. Udělala jsem konkurz a mám novou práci, kde jsem spokojená, ale je to náročné.
Umřela mi maminka.
Stěhovali jsme se.
Byla jsem na operaci s nohou.
Tatínek měl vážný úraz, pád z výšky, zlomeniny. Teď se o něj se sestrou staráme a docházíme za ním.
Máme dvě děti (5 a 9 let), manželé jsme 12 let.
Vyhledala jsem pomoc v krizovém centru, teď shání manželského poradce. Máte nějaké zkušenosti?
Děkuji Vám všem.
Odpovědět