5.6.2010 1:29:01 Magdalena 02
Re: Nevěra - manžel se nechce rozvádět, ale ani rozejít s přítelkyní
Zdravím a všem děkuji za to, že jste se se mnou podělily o názory a zkušenosti.
Situace u nás doma teď vypadá tak, že máme s manželem pakt o "neútočení" po dobu 3 měsíců. Oba máme čas na to, rozmyslet si, co od našeho vztahu očekáváme, zda v něm chcem pokračovat a jak, co jsme ochotni pro to udělat, aby manželství bylo lepší.
Upozornila jsem manžela, že rozmýšlet se budu také - že neplánuju jen čekat, až ho přítelkyně přestane bavit. Když jsem se ale zmínila o tom, že bych mohla uvažovat i o rozvodu, manžel o tom nechtěl ani slyšet. Prý chce být s dětmi a se mnou, prý jsem báječná manželka a on je v manželství spokojen.
To vidím spíš na pat - já jsem báječná, přítelkyně je určitě také báječná (nebo ještě báječnější), tak co by se manžel rozhodoval, že?
Ve středu půjdu na konzultaci s terapeutem. Manžel nechce jít také, ale pokud by to sám psycholog doporučil, půjde. Uvidíme.
A perlička na konec - jeden z chlapů, kteří byli s manželem na společném výletě, když se dal dohromady s přítelkyní, zavětřil příležitost a začal mě svádět. Určitě si říká, že bych teď byla snadná kořist - manžel zahýbá, manželka naštvaná, bude mu to chtít oplatit...no, a při té příležitosti
...Takže dostávám pěkné smsky a jsem lákána na schůzku, "jen tak, popovídat si"
.
Přeji všem dobrou noc
Odpovědět