7.6.2010 11:21:15 šimis
Re: Nevěra - manžel se nechce rozvádět, ale ani rozejít s přítelkyní
Jsem na tom stejně, nevím, co mám dělat. Jsem s manželem 14 let a máme 5 letého klučinu.Před rokem jsem se octla v manželské poradně, protože jsem manželovi přišla na nevěru. Rozvádět se nechtěl, ale očekával, že mu to budu tolerovat. Pak už jsem to nevydržela a odešla. Ale za měsíc jsme to dali dohromady, s milenkou se rozešel a byl chvilku klid. Neříkám, že to bylo ideální, občas jsem vyčítala a postupem času ve mě sílil pocit, že i když se snaží, je milý, hodný, pozorný, něco nehraje. A pak jsem přišla na to, že se k milence vrátil a je s ní 9 měsíců. Když řeknu, že se odstěhuju, je naštvaný, že ho chci připravit o kluka. Když se ptám, jak dál, říká, že zatím odcházet nechce, že by chtěl aby to fungovalo jako doposud, ale s milenkou také nehodlá přestat. Ona je sama, má 6 leté dítě a je barmankou. Máte někdo takovou zkušenost? Může ho to ještě přejít, nebo už není šance? Teď jsem tím, že odejdu, přilila olej do ohně a už to prý vážně nemá cenu. Budu hrozně ráda, když se někdo ozve s podobnou zkušeností.
Odpovědět