3.6.2010 13:47:40 Jájule
Re: Nevěra - manžel se nechce rozvádět, ale ani rozejít s přítelkyní
Magdaleno,
víš, bohužel je nás holek, kterým se stane to co tobě a mě, hodně. Zjistila jsem, že je kolem mě tolik podobně "postižených" kamarádek, že je to až neuvěřitelné. A kupodivu je docela i velké množství kamarádek, co tohle svým "drahouškům" z různých důvodů tolerují. Bývá to kvůli dětem, penězům, pohodlí, lenosti, zvykům... nebo docela obyčejnému strachu. A chlapů je taky hodně, taky se trápí nevěrami a odchodem svých drahých poloviček a navíc často i dětí, i víc než my. Jsou smutní a osamělí, bez rodiny... nám zůstávají aspoň ty děti, jim často ani ty děti ne.
Já si tím vším prošla a jsem ráda, že tohle už je za mnou, že jsem se zbavila všeho negativního a mám před sebou otevřenou budoucnost, bez chlapa, který by mě srážel na kolena ;-). Jsem svobodná a volná a osud má konečně ve svých rukách. Je to vlastně taková druhá šance. Nehodlám jí promarnit ;-)
Dej si trošku času a oddech, odjeď třeba někam na víkend, bez rodiny, ať máš čas si všechno rozmyslet. Víš, někdy je na to potřeba hodně síly a je otázka, jetli někdy není lepší nechat se nést proudem než proti němu bojovat. Nebo si dej ultimátum, do kdy hodláš vztah zachraňovat a počkáš, než se to zlepší (to je takové nejoptimálnější řešení, ale nesmí to trvat roky!!). A hlavně na tom musíš pracovat ty i manžel, bez toho to nepůjde, to by ses mu jen obětovala a tvůj život a váš vztah by nestál za nic.
Odpovědět