Re: Nevěra - manžel se nechce rozvádět, ale ani rozejít s přítelkyní
Zdravím všechny, které zde přispívaly. Přečetla jsem si některé příspěvky a chtěla bych se také podělit a třeba mi někdo poradí, nevím. S manželem jsem 4 roky a z toho manželství trvá 1 rok. Jsem stále na rodičovské a mám dceru 3 roky a syna 10měsíců. Před několika měsíci jsem manželovi přišla na nevěru, nevěru jsem mu byla nějakým způsobem odpustit, za určitých podmínek. Ale manžel se pořád vykrucoval že se s ní musí ještě vídat, protože je holka chudák a nemá to v životě lehké. (Zapomněla jsem uvést že tato slečna má tři děti s dvěma muži a je rozvedená). Pořád mi to vrtalo hlavou až jsem se dozvěděla, že slečna je těhotná...to jsem myslela že se mi zhroutil svět, a říkala jsem si jak je manžel hloupý že si nedal pozor, že to snad nemůže být horší. (také jsem zapomněla uvést, že manžel na začátku myslel že se za ní dostěhuje a pak zjistil, že chce být s námi). Jenže ono to bylo ještě horší, protože manžel mi sám oznámil, že to dítě si spolu naplánovali a já jsem se to neměla dozvědět. Teď je situace taková, že já se nemám kam odstěhovat a manžel zůstává s námi v bytě, byt je jeho. Tak trochu mě psychicky vydírá, chce být s dětmi, ale já bych se chtěla odstěhovat. Navrhovala jsem mu, že prodáme tento byt a koupíme dva menší...on se za ní stěhovat nechce...prostě celý je to nějaký zamotaný....manžel pořád mění názory a já se nemohu spolehnout na nic co řekne a slíbí...jsem z toho docela zoufalá...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.