Zdeňko, Souhlasím s Tvými názory uveřejněnými v příspěvku na mateřství, tato místy až bouřlivá diskuse mě docela překvapila. Mě bude v letošním orce rovněž 34 let mám malého syna. Nedovedu si představit, že bych "vzhledem ke svému vysokému věku" se měla mateřství vzdát. Přerušila jsem kariéru a připadá mi to jako fér výměna. Malého Davídka si spolu s manželem užíváme naplno. Od narození, dnes kdy začíná dělat první krůčky a běží ke dveřím volá tata, nevyměnila bych tyto zážitky za nic na světě. Věk mi naopak pro mne připadá jako velká výhoda, nemám pocit, že mi něco uteče, dovedeme si vychutnat zářící očička a vše co se dítěte týká. Je to ovšem velice individuální a je spousta mladých rodičů, kteří si rodičovství vychutnávají. Moc to všem přeji. Souhlasím s názorem, aby žena, která dítě plánuje, to neodkládala za třicítku. Občas různé problémy otěhotnění ztěžují a čekání na otěhotnění je maximálně stresující. Já jsem rovněž nemohla otěhotnět nejspíš z psychických důvodů, nakonec jsem si nechala vypočítat v poradně Ing. Kulovaného nejvhodnější datum početí a okamžitě jsem otěhotněla. Viz naše dítě. Jana
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.