To jsou čísla statistiky. Ale zálěží na tom jaký jste typ. Já osobně jsem do věku 32 let děti nemohla skoro ani cítit. A pak to najednou přišlo. Tak silný mateřský pud. Mám nyní 2 syny , ve 33 a 36 letech (3 a půl roku). Je to skvělé, zdraví jsme všichni. Čili bych se nikdy neřídila tím co se má, ale co cítím a opravdu chci. Mně se osobně intuitivní rozhodování v životě osvědčilo v osobní a pracovní sféře. Jediné co cítím jako negativum, je že jsempřeci asi jen více úzkostlivá na děti než jsou 20leté matky a taky mě trochu víc všechno bolí (možná je to jen tím, že jsem vrcholovými sporty poznamenaná troska). Mám kolem sebe spoustu stejně starých maminek a myslím, že by se mnou souhlasily (asi s vyjimkou těch bolavých kloubů). Ještě jeden moment: Mám za sebou (a doufám, že jestě i před sebou) úspešnou profesionální kariéru, takže si myslím, že mě určitě nemůže stihnout syndrom utahané matky v domácnosti, která si nic neužila, ničím není a nic nedokázala. To mě v roli matky v domácnosti dost osvobozuje. Má své místo ve společnosti. bikerka
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.