Jsem z Prahy, Vaše teorie o vdavek chtivých vesnických maminkách poněkud selhala. Vdaná jsem 4 roky, bylo mi necelých 19 let a potkala jsem svého muže dříve než jsem ho zkrátka čekala. Díky tomu, že jsme se tak brzy poznali, tak jsme měli i v tuto dobu dítě. Kdybychom se poznali ve 30, měli bychom pravděpodobně dítě ve 30, ale to souvisí s hloubkou našeho vztahu a ne s mým věkem. Mimochodem mému muži je o 15 let více a tvrdí, že nyní si otcovství užívá podstatně více než před 13 lety, kdy se mu narodila s jeho bývalou ženou jejich dcera. Ale to je výhoda mužů, že jejich biologické hodiny mohou tikat, jak chtějí a přesto problémy se svým věkem nemají. U žen je to ale opravdu jiné. Můj porod byl velmi komplikovaný a velmi dlouhý (22 hodin), kéž by tedy fungovala ta teorie o bezproblémových porodech v ranějším věku rodičky. Byť s Vaším názorem o vdávání nesouhlasím, přesto bych Vám přála, aby se Vám tatínek brzo polepšil a o Davídka se více zajímal. Gabriela.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.