Ahoj Franto, je moc fajn, že tak soucitíš se svoji přítelkyní. Bohužel ji asi nijak zvlášť nemůžeš pomoci, tak si holt musí vytrpět sama, ale určitě ji aspoň pomůže, když bude vidět, jak s ní cítíš a jak bys ji rád pomohl. Já jsem v současné době v 23. týdnu. Naštěstí těhot.nevolnosti mě minuly, ale byly zase jiné komplikace. Kolikrát jsem si říkala, radši bych celý den zvracela, než se několik týdnů obávat o život mimča. Ale zpátky k rolím budoucích otců. Mě těší, že můj partner se zajímá o to, jak dopadla každá kontrola, byl se mnou na ultrazvuku, pročítá si informace o těhotenství, porodu a výchově dětí, maže mi večer roustoucí bříško a zajímá se o to, co všechno je potřeba nakoupit. Hodně si se svoji přítelkyní povídej o těchto věcech. Určitě ji udělá radost když bude vědět že tě to zajímá, že jsi ji oporou a že na všechny ty velké životní změny není sama. Bohužel o nevolnostech ti poradit neumím, protože jsem je nezažila, ale co jsem se dovídala, tak by měly po 12. týdnu přejít. Tak ještě chvilku vydržte. Přeju hodně štěstí!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.