Hani teda oslava ročku je vždycky úžasná a počasí super! Krásně Vám to vyšlo.
Jo jinak my byli zalezlí doma, jen Marek byl v sobotu akční a pomáhal dědovy se senem. Večer byl opuchlel - na oči ani neviděl, naštěstí mě tvrdil, že mu nic není, nic ho nebolí - ale navíc mu děsně vyjel ekzém. To se mu ještě nestalo, takže si můžem na seznam možných alergií napsat i seno. Nacpala jsem ho lékama na alergii a celého namazala kortikoidama a ráno byl OK, jen se mu už asi 3 nedělě loupou oči - okolo očí má děsný kruhy suchý kůže. No vypadá podivně. Snad ve čtvrtek uspějem na kožním a něco mu dají. Teda teď se mu ekzém, co ho trápí brutálně už 2 měsíce najednou ztratil - to je vždy ze dne na den a je dobrej, jako se mu náhle objeví. Doufám, že to v tom Hradci pochopí, protože jsem ho objednávala hlavně kvůli tomu a děsně jsem na to spěchala. Jenže bohužel je víc osypanej než bez obtíží a na alergologii tady s ním nic nedělají a kožní je tu na baterky :o(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.