U mě se dnes definitivně rozhodně jak to bude s obchodem - zda ano nebo ne, ale vypadá to, že ne. Poptám se ještě po jiných prostorách, ale je to tu malé, to víte :o(
Jinak jsem nějaká nemocná, nevím zda je to z těch veder, já to špatně snáším. Myslela jsem, že to nějak přejde samo, ale nechce se mě blbá nemoc pustit, možná ještě zajedu k Dr, pokud bude mít tchýně chvilku na hlídání dětí.
Jak to vlastně řešíte, když jste nemocné? Já vlastně ještě nebyla, co mám kluky, jen co jsem byla těhu s Maxem, jinak jsem OK. Navíc je teď týden co Luba není vlastně doma a moje mamka se na hlídání nějak netváří, u tchýně zase kluci nechtějí spát. Prostě to budu muset nějak vydržet :o(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.