Mám problém - prostě neumím uklízet. Prostě kouknu na ten chaos doma a v hlavě mám najednou guláš. Nevím ze které strany začít, co dřív - tudíž kdo má uklizenou kuchyň třeba za půl hoďky normálním tempem, mne trvá 3 hoďky. A fakt to není o tom, že bych byla líná(tedy jsem, ale tak nějak normálně). A po úklidu když kouknu - sice je čisto - ale nejsou srovnaný věci, prostě pořád chaos. Ale hlavně, jsem totálně vyřízená, hlava mne bolí, mám v ní zmatek, jsem vzteklá a naprosto dezorientovaná a normálně se klepu. Když k tomu přidružím naprostou neorientaci levá, pravá, neschopnost soustředit se - připadám si fakt jako blázen. Mojí neschopnost uklízet, mít ve věcech řád nechápe kolem mne nikdo a i když se fakt snažím, prostě to nejde. Tudíž si hledám diagnozu, něco čím bych si to mohla omluvit
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.