Pavli, to je zvláštní. Nevím, o co se jedná, ale typická lenost to není. Typickou leností a bordelářstvím trpím já. Bordel mi vadí, vnitřně mě užírá, vím, že uklizený to všechno mám do hodinky, ale nezvednu prdel, abych se k úkonu dostala. V pátek si říkám: Uklidím tady teď, ať mám na víkend klid. Že se neodhodlám mě sere celý pátek, celou sobotu, v neděli z toho mám depku a v pondělí v práci su nervózní, protože se mi nechce domů, protože je tam bordel. Na balkoně mám týden matračku a nejsu schopná ji hodit dovnitř, i když si to říkám pokaždý když du kouřit. Takže já su typický příklad lenosti. U tebe to vypadá, že ani není v tvojí moci to změnit. Nepomohl by odborník? Nepřemýšlela si o tom?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.