Ad serepetičky, co zmiňujete, u nás má vše své místo, já jsem těžký systematik . Takže třeba dokumenty - vytyčená 1 prostorná zásuvka a v ní slohy - banka, byt, záručáky, návody k věcem, další sloha jsou paragony, byt, práce (smlouvy, výplatní lístky atd.). Zhruba jednou ročně to tam uklidím, povyhazuju plno výpisů, záručáky, co už neplatí, paragony na co už není záruka a je to. V dětském 2 šperkovničky - v jedné jsou veškeré gumičky, ve druhé veškeré sponky, ty jsme zrovna tento týden s dcerama seřadily zase pěkně po dvojicích, posepínaly k sobě a ty, co nemají dvojici, hodily do krabičky do boxu Bárbín, kde mají Bárbíny různé serepetičky. V tomto všem mi vydatně pomáhá Ikea - různé krabice, slohy, boxy a jiné úložné prostory. Ale jak říkám, nejvíc úklidu pomůže velmi časté vyhazování, dostat na ten bordel pořádný vztek a pak to lítá směr kontejner a je naklizeno raz dva
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.