Dabo, tak třeba koupit pěkné pořadače, ty dost šetří místo a na dokumenty jsou ideální, ty jde dát, když vybereš pěkné i na polici na zeď. Nějaké 4 krásné pořadače vedle sebe a v tom roztříděné papíry . Já se snažím každý den udělat aspoň něco, aby mě to prostě nezavalilo, předevčírem jsem třeba dělala pořádek dětem v kelímcích zavěšených nad psacím stolem, do jednoho šly fixy a propisky (plno jsem jich vyhodila, že už nepsaly pěkně), do druhého malé pastelky a voskovky (komplet všechny jsem ořezala) a do třetího velkého kelímku velké pastelky (těch jsem ořezala asi 50), skončila jsem se 2 puchýři ale spokojená. Až na to, že mi mezitím dcera ty kelímky počmárala a nejde to vydrhnout . Takže já zas musím mít ve všem systém a pořádek, to je zase moje postižení, nad tím taky kdekomu zůstává rozum stát určitě . Každopádně manžel spokojen, on je taky pořádkumilovný
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.