No co mám děti, je to ještě víc na palici. Dřív mě k šílenství přiváděly gumičky, sponky, drobné peníze(halíře, koruny), šroubky, účtenky, letáky, vizitky, propisky,vršky od propisek, svorky..no prostě takové různé drobnostičky co jeden neví kam s tím a povalují se prostě pořád někde..No a teď se k tomu přidaly drobné puzzle, kostky, lego,prasklé balónky, sponky pro panenku,různé serepetičky z kindrvajíček,hřebínky, oblečeníčko pro panenky, nálepky, korálky, drobné figurky, části propisek, pastelek, fixek...uááááá..To je teprve mazec...Už jsem přemýšlela, že bych dítěti zakázala hrát si s čímkoliv, co by bylo menší z jakékoliv strany jak 10cm..ale tím bych mohla omezit jeho zdárný vývoj a kreativitu, žejo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.