Re: Ignorace sociálky
Housenko, já jsem se (blbec) vykašlala na gympl 14 dní před koncem třeťáku. To nejhorší ponížení tě teprv čeká. Na všechny papíry psát vzdělání základní je fakt ponižující (aspoň pro mě bylo). Udělala jsem si rekvalifikaci (za své) na masérku. Je to dřina, ale jinak hezká a čistá práce a nikdo na tebe nekouká jak na hlupáka. Brali mě jako zdravotnický personál. Ve 22 letech jsem nastoupila na SŠ, neměla jsem dítě a bydlela u našich, ale nebrala jsem si od nich ani korunu-ani třeba na autobus, oblečení, svačiny..., Měla jsem něco naspořeno (na pomůcky a školní akce), dělala jsem stále masáže a chodila na brigádu do továrny-každý pátek odpoledne a když se pracovalo i v sobotu+celé prázdniny.
O prázdninách po 3. roč. jsem si vzala spolužáka, maturovala jsem těhotná. Na MD jsem si udělala bakaláře.
Měla jsem to jednodušší, protože mě podporovali rodiče (i když ne finančně) a pak i manžel a tcháni.
Nehaž flintu do žita, vyřeš existenční situaci a makej. Budeš na sebe hrdá a bude se ti i líp hledat práce.
Držím palce.
Odpovědět