Dneska jsem byla na sociálce. Dostanu od nich minimum. Nechají nás umřít hlady asi . Jsem úplně psychicky na dně. Mám příjem 2500 alimenty + 3600 mateřskou a nájem 3300 + 2000 elektriku. bejvalej si nechce odepsat daně v práci - tudíž ho prý nemůžou vyloučit z okruhu společně posuzovaných. Ta ženská na mě čuměla jak na debila, když jsem jí řekla, že ani nemá zájem o to, abych měla peníze. Ještě ke všemu aniž by tady v bytě měl trvalé bydliště na sebe měl od 2/2010 do 10/2010 SIPO na nájem a na el. Tudíž ty náklady se nepočítají mě . Takže prý dostanu pár korun. tohle přece není možný
Chtěla jsem si hlavně postěžovat jak je to tu na p...
Včera dostal synátor k Mikulášovi 3 mandarinky, protože na nic jinýho nebylo (od jeho táty dostal igelitku čokolád s tím, že když máma není schopná ŠETŘIT, tak musí dát táta - jeho slova)....a to ještě Martínek po včerejším dvouhodinovém pobytu u otce přišel domu s tím, že máma je zlá, protože nechce tátu další dvě hodiny mi tu brečel a budil se ze spaní tohle není normální Vánoce budou asi hodně skromný, ale ještě z toho nemá rozum (jsou mu tři). Budiž mi to útěchou
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.