čau berušky, jsem pročítala a musela jsem si na papír psát poznámky, abych mohla reagovat...
Evisto, a vy máte +4D? Jen? nebo plus k tomu ještě cylindry? No Viki má totiž +5D a dole+8D Jak má ty bifokály a holky držte se... Má totálně teňoučký skla. Opravdu, takhle tenký je ještě nikdy neměla. Na to jaký má ,, lupy,, je má strašně tenký a to i +8 dole...
I kamarádky si myslí, že má tak +1D dle tloušťky skel... Nevím teda jak to udělali, ale popelníky se opravdu nekonají.... A to jsem si nepřiplácela ža ztenčení...
Já teda kytky nepěstuju, já jsem analfabed, co se květin týče, poznám akorát růži a tulipán a tím to u mě koncí...
Jsem asi dis.... na kytky
Jinak Vikča taky bulí, když jde po delší době do školky, to je asi všude stejný....
Lídl mám ze všech obchodů nejradši. Mají tam všechno a kvalitní a je to malý, tudíž mám nakoupíno raz dva... Zítra, jestli mě nezavolají do práce, tak tam pojedem s holkama pokoupit, páč v letáku jsou super věci...
Včera jsme byli na alergo na kotrole. Tak jsem nahlídla náhodou do PC a dr. tam měla u Viki napsáno: Středně těžké astma
. No jinak v poho, akorát má viki rýmu tak jí dala hned atb do nosu a ať si koupime Physiomer Alergie a nosní dutiny, tak jsem to koupila. Je to přímo pro alergiky. Ten Physiomer je i obyč ale toten je speciální. No nastříkala jsem jí nos a zdá se mi, že dnes už žádnou rýmu nemá
a to si nedělám srandu. Prý je fakt perfektní a kupovala jsem ho ve specl prodejně pro alergiky....
Jinak včera šílený den, lítala jsem od čerta k ďáblu a to i s malou, takže po 19h. už spala, páč byla včera hotová. No já teda taky, včera byl den blbec. Vyřizování, zařizování.... Nic se mi nedařilo. Ještě jsem byla nakoupit v DM a mimo jiné jsem si koupila ty šampony Syoss a k tomu jsem dostala profi kartáč zdarma, ale ten je teda luxusní. Perfektně se s ním češe, Lucina, ta je hotová, pěje na něho ódy... No super fakt...