Jj, mají tam ted fakt super věci - v tom lidlu. ale fakt jsem si nějak nevšimla, že to mají rozděleno na různé dny. Jsem myslela, že prostě celý leták platí od 14.
Třeba ten Persil 7 kg za 269kč, to je super cena.
ale i nějaké další věci.
ale já jak tam fakt nechodím jak je rok dlouhý, tak jsem se tam vůbec neorientovala, a byla jsem na*raná, tak jsem za chvíli vypadla.
Jj, na holčičky se krásně nakupuje že jo?
A určttě to i tebe Leoni hrozně moc potěšilo, že ségra dala Vikči takovou věc, že se zajímá o tvoje zlatíčka. A taky to, že se jí to tak líbilo. Asi bych z toho byla až naměkko.
jak se znám .... já jsem hrozná cíťa. Ségra jak občas někdy něco takhle třeba koupí Marušce (jako že koupí Zuzce, a přibere něco výhodného - třeba elasťáky za super cenu, nebo bundu v sekáči), tak jsem z toho taková dojatá, jako že myslela i na Marušku hnedka
Leoni tak to vyfoť ty brýlečky - ty skla. z profilu. docela mě to zajímá.
Oni to dělají prý nějaký výbrus - jakože prý se tím nějak změnší průmět toho skla nebo co. Vysvětlovali mi jednou v té optice, co tam necháváme dělat všecky brýlky. a za to jsme nedopláceli. No i tak to není nic závratného co se "tenkosti" týče. Ale jednou jsme nechali udělat brýlky jinde - jak byla úplně mimi - rok a čtvrt - a to byly doslova lupy - to se nedalo. vypadala jak postižená
. Prostě někdo to umí a někdo asi ne. Protože pak jsem tam do té optiky zašla, když jsme jí nechali udělat ty další brýle v té optcice na fakultce (kam chodíme - doufám, že je to přehledné.... asi moc ne... už bych se v tom taky asi ztratila v tom mojem líbesbrífu
), a ukázala jsem té optičce ten recept, a ona, že prý to by chtělo asi ztenčené. Tak říkám, že ty co má na sobě, tak že ztenčené nejsou, nepřipláceli jsme nic. A nejsou to lupy. Tak říkala, že ona neví přesně co se tam dělalo, a kdoví co, jak se vymlouvala.... prostě někdo se snaží i když si nepřiplatíš za ztenčení...
tak to prosím vyfo´t.
taky jestli si vzpomenu,tak vyfotím z profilu Maruščiny brýle.
jj, v tesku mívají NĚKFY hezké věci, ale dlouho to nevydrží. ten materiál. ale zas za ty prachy...
jsem si tam minulý týden koupila tričko s těmi nabíranými rukávky - když jsem vzala dvoje - tak bylo jedno za stovku
akorát mi z toho trochu leze pneumatika.
ale to je blbýma riflama, beztak
, až si k tomu vezmu kalhoty.... určitě.... tak se pneumatika tak rýsovat určitě nebude
(no nevím...)
a ještě další černé triko s 3/4 rukávem - na vrstvení - ted ho nosím furt - přes to nějaké tričko s krátkým, a vypadá to fajně, a furt něco "nového"
a ještě hezkou halenku s drobnýma kytičkama - s nabíranými rukávky (ze 370 na 220kč), tak ta se mi fakt líbila. je taková svetloučká romantická vypasovaná hezky. mamka jak mě viděla, tak byla jakási dojatá že prý jsem v ní jak malá holčička
tak a fčil nevím, co jsem ještě chtěla napsat, bo jsme se s kolegyní zakecaly.... o kolotočích, o houpačkách.....
mám to tu taaaak ráda