31.3.2011 15:12:34 Mrej
Re: Jak to chodí v chovatelských stanicích?
Máme psa 11 let, přijeli jsme v cca 4 týdnech jeho věku, viděli mámu, všechna štěňátka, mohli jsme si je hladit (holka tenkrát byla ještě malá, málem spadla za nima
). Pak jsme se jeli podívat ještě v 6 týdnech, brali jsme si ho v jeho 9 týdnech. Byl od mámy pěkně vymutlanej, zůstal u ní týden poslední a prý si ho spolu moc užili. Smlouvu jsme neměli, což mi trošku vadilo, ale nepatlala jsem v tom, PP jsme dostali se psem. Pak jsme tam byli ještě asi 3x na návštěvě na "ukázání", jednou jsme se trefili že měli čerstvá nenaočkovaná štěňátka, tak jsme to absolvovali na cestě před plotem. Měli vždy jen jedny štěnanata, takže se jim mohli věnovat.
Taky jsme se byli podívat jinde, na mnohem "vyhlášenější" CHS, ale připadala jsem si jak v továrně na výrobu jaderných zbraní. Spousta kotců, spousta psů, sem nesmíte, tady jen přes vápno, vidět ne, támhle 50 m od nás jsou, to stačí.
Kolegyně si minulý týden přivezla štěně s PP, taky viděli celý vrh, mámu + tátu na fotce, zamluvili si a zaplatili zálohu, od té doby 2x týdně dostávala fotku na mail , vždy tam byl její psík označen.
Odpovědět