1.4.2011 7:53:35 Manka78
Re: Jak to chodí v chovatelských stanicích?
Děkuju všem za odpovědi. Včera jsem tam volal, paní byla vstřícná ochotná, omlouvala se mi za telefonát ráno, prý se jí jeden pes zranil, frčela na veterinu a měla velké obavy. Mluvili jsme spolu asi dvacet minut, tak jsem se konečně dozvědel víc informací. Prý fenu samozřejmě vidět můžu i psa a ostatní štěňata, ale že štěňata byla před prvním očkováním a navíc tou dobou, co sem tam byl zrovna mívají odpočinek. Včera tedy proběhlo první očkování. Smlouvu, co jsem jí poslal viděla, prý tam něco málo poupraví a pošle zpět, ať se na to znovu podívám, něco domluvíme až na místě (jméno psa ještě není jisté). Psi mívá asi v kotcích, protože co jsem pochopil, ostatní psy teď k neočkovaným vůbec nepouští, ale socializace s lidmi probíhá, prý je chodí vymazlit ona a její syn. Mezi ostatní psy se šťěňata dostanou až po očkování.
Jméno stanice a ani raději plemeno psát nechci, co vím, všichni jsou s jejich psy spokojení, většinou jsou to šampioni u nás i v zahraničí a objevují se hodně v rodokmenech většiny tady chovaných psů tohohle plemene. Tak nechci paní chovatelku poškodit, i když tedy na mě to jednání moc dojem neudělalo. Po včerejším telefonátu mám lepší pocit.
Odpovědět