| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

20.4.2011 21:12:47 adriM+M+N

Re: Zkažená zavařenina - důvod

Tak já vždy zavařovala stejně jako mamka, babička, atd, že svařím vodu s cukrem, nechám to vychladit ať je to vlažné. Mezitím očistím ovoce, omyju, sklenice už mám samozřejmě vymyté i s víčky a pak plním, zaliju, zavřu a potom zavařuji v zavařovacím hrnci, mám do něj i teploměr speciální. V troubě jsem to nezkoušela ~d~
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Zkažená zavařenina adriM+M+N 20.4.2011 12:26
*Re: Zkažená zavařenina - důvod Sitti 20.4.2011 12:36
*Re: Zkažená zavařenina - důvod Magdina 20.4.2011 12:40
**Re: Zkažená zavařenina - důvod adriM+M+N 20.4.2011 12:47
*Co je to zavařenina? Repulsion 20.4.2011 12:53
*Re: Zkažená zavařenina - důvod remus 20.4.2011 12:53
**Re: Zkažená zavařenina - důvod Repulsion 20.4.2011 12:59
***Re: Zkažená zavařenina - důvod adriM+M+N 20.4.2011 13:20
****Re: Zkažená zavařenina - důvod Repulsion 20.4.2011 13:35
*****Re: Zkažená zavařenina - důvod adriM+M+N 20.4.2011 21:12

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.