1.6.2011 16:08:23 Mickey po smrti
Re: Odklad �koln� doch�zky
Tak ze jsou decka v prvni tride cim dal starsi je fakt, spousta deti ma odklad a spousta rodicu deti co by dite jinak do skoly dali ho tam neda, protoze "by byl nejmladsi mezi samyma 7 miletyma" a tak dale takze nakonec je v prvnich tridach pomalu vic 7miletych jak 6tiletych deti... si jeste pamatuju ze u nas byl v prvni tride jeden kluk kterej sel az v 7mi letech, a byl pro nas divnej :) dnes to je naopak.
Nerikam ze ten system obdivuju, jinak bych mela taky decka ve statnich zarizenich a ne soukromych :) a jinak bych se nevybodla na prvni termin :)
Ze jsem dodnes nedodelala gympl- noo, nazorna ukazka toho kdyz jde dite do skoly pozdeji (v 6 misto v 5ti kdy jsem mohla nastoupit), jediny co mi zakladka dala bylo ze jsem se naucila flakat, protoze jsem se ucit nikdy nepotrebovala :)Ucila jsem se v podstate poprve az prvni tydny na nemeckym gymplu, diky tomu ze jsem behem mesice musela dohnat ucivo za rok a podobne, ale teda musim priznat ze i v 27 je moje disciplina pod bodem mrazu, nebejt tak treskute inteligentni tak uz by me vyrazili :))) nastesti uz i tady s prehledem zvladam bez zasadnejsi snahy (viz dnesni "uceni" na pisemku na Rodine :D ) a pokud jde o zameskany hodiny, mam tri maly zivy omluvenky :P takze maturitu uz mam diky stavajicimu prumeru vicemene jistou, a uz se tesim na vejsku, kde se snad konecne budu FAKT muset zacit ucit :)
Takze logicky jsem diky vlastni zkusenosti zastancem toho aby bylo dite od prvni tridy adekvatne vytizeny a odklady "protoze je srpnovej" mi prijdou postaveny na hlavu.
Odpovdt