No Mickey, ani asn Baden-Wrttemberg kolstv t nenauilo st, jinak bys mi tak brutln nekomolila nick.
Psala jsem, e v NKTERCH spolkovch zemch se chod automaticky v sedmi letech, nepsala jsem, e v BW. To opt ukazuje na to, e nechpe psan text v etin - doufm, e v nmin jsi na tom lp, jinak tu abitur ned
A doporuuju ti, abys zapsala dti do kol ve Finsku, ti jsou v PISA studii jet ped BW, tak budou tvoje dti ti nejlep, nejlep, nejlep na svt. Ale svte div se, koln dochzku zanaj ve Finsku a v sedmi letech
:-
Jinak se projevuje ovem jako typick ESK matka, moje dt jde v pti letech do koly, moje dt um v roce chodit samo na nonk, moje dt v osmi mscch chod samo a ve tech mscch u vlelo sudy a jet v dloze potalo integrly. Ach boe, to je tak smn....
Je pln jedno, v kolika letech nastoupj dti do koly. Pro to, jakho vzdln v ivot doshnou je dleit akort: vzdln rodi, zda se doma tou knky a zda umj jazyk zem, ve kter chodj do koly.
Zbytek je vcelku nedleitej. Pokud je rodinn zzem naklonno studiu, tak se dt nau i ve patnm kolstv (akort mu to d vc prce). Datum nstupu do koly je to posledn, na em vzdln zvis.
Jo a nevymezuj se tak proti Turkm, ty sama m do istokrevn Nmky hodn daleko a tvoje dti takt, ech jako Polk, Turek jako ek, pro Nmce je to vechno stejn jedno a to sam
A i v Turecku maj univerzity, pova.