Já také zavařuji, manžel prohlašuje už nějaký ten pátek, že jsem "blázen".... no u mne to přicházelo postupně .... když mi bylo 18-25 (jsem z Prahy) tak jsem prohlašovala, že to nikdy nebudu dělat, natož si ještě něco pěstovat nebo bydlet na vesnici!, a pak přišli děti a my jsme v mých 33 letech postavili domeček (na vesnici!-šly jsme cca půl hodiny od Prahy - kde bydlí manželovi rodiče) a už to začalo ....zahrádka....nejdříve okolo domu, pak jsme odkoupili 1/2 sousedního pozemku od starších lidí, co už to nestíhali a min. rok zde zasadili 21 ovocnýchs tromů, rybíz, angrešt, maliny apod.... okopáno a zasázeno mám snad vše.... a zavařuji...celý týden dojíždím do Phy do práce, ale o víkendech se hrabu v hlíně ... a jak si u toho odpočinu......
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.