Re: Zavislost na partnerovi + tyrani - PROSIM O RADU!
Vendysko, tohle mi zní jako hloupý vtip. Stala jsi se obětí násilníka a manipulátora. Ti jsou nejhorší. Zajímalo by mě, ČÍM tak hrozným jsi ho vytočila, že tě chytil pod krkem. Chtěla jsi, aby vyklidil myčku? Nebo jsi kritizovala jeho pozdní příchod na vaši schůzku? ... atd. atd. sama si doplň nějakou banalitu. Chyba není na tvé straně, ale už máš pěkně vymytej mozek. Honem rychle bych brala roha, dokud nejsou děti. Tihle muži se nikdy, opakuji NIKDY nezmění, jde to s nimi vždy k horšímu. Určitě vyhledej odbornou pomoc, kterou ti radí ostatní a zapomeň na něj. Uvědom si jednu zásadní věc: ON TĚ NEPOVAŽUJE ZA ČLOVĚKA, ALE ZA SVŮJ MAJETEK!!! Nakopnout skříň snad člověk může, ale druhého nikdy. A pochopila jsem, že to bude takový ten vztahovačný startovací typ. Vždy své selhání hodí na tebe a z tebe bude za chvíli naprostá troska.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.