Re: Zavislost na partnerovi + tyrani - PROSIM O RADU!
Vandysku, mam pocit, že toto je anketa na nazory, co s učebnicovým desperátem a tyranem. Já na rozdíl od ostatních dovedu pochopit, jak to vnímáš - tu patologii, protože jsem i ji sama zažila a ještě dnes z toho nejsem docela ven. Ale díky tomu vím - ty musíš teď zapracovat tvrdě sama na sobě a změnit svůj život. Musíš přijmout fakt, že tvůj partner není dobrý člověk a že nedělá pro tebe nic, co by měl, naopak tě ničí. Uvědom si, že když si to nepřipustíš a nebudeš nic dělat, aby ses z toho dostala ven, bude hůř - přijdeš o chuť žít, nebude tě těšit život, bude ti zle, hodně fyzicky zle, budou se přidávat další a další problémy a ta ani nebudeš tušit, jak jsi k nim přišla - a vše bude mít stejnou příčinu. Holka, zachraň se, uteč z toho. Vše je nikoli o tom, co s takovýmhle vztahem, ale o tom, jak z takového vztahu co nejrychleji pryč a jak se od takového člověka co nejrychleji zcela odstřihnout a zapomenout. Když to neuděláš, prohraješ všechno. Včera jsem navštívila Bílý kruh bezpečí - zkus tam zajít si popovídat. Pomůžou ti srovnat si myšlenky v hlavě. Víš, o čem z té návštěvy přemýšlím? Jak ty paní byly vyjevené z toho, co jsem jim ze svého života líčila - a mně to přitom připadalo jako běžné.. nechápala jsem, čemu se tolik diví.. a nyní přemýšlím o tom, co se tam všechno asi dozvědí... a i tak se nestačily divit.. proč asi, co myslíš? Divily se, jak někdo takhle mohl roky žít.. a říkat, že je ten pratner vlastně skvělý... no.. pokud zrovna nemá jeden z těch svých.. výstupů? excesů?? Nebo když ho já vytočím?? (říkej si tomu jak chceš)... Hele, udělej se sebou něco a hodně rychle - začni na sobě pracovat - musíš si to všechno připustit a uvědomit a odejít..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.