Re: Zavislost na partnerovi + tyrani - PROSIM O RADU!
Chtela bych reagovat na nazor ze nasilny partner nuze byt v jinem vztahu jiny jako ze tam muze fungovat. Napisu svou vlastni zivotni zkusenost mam par tydnu pred rozvodem prosla sem si opravdu ucebnicovym tyranim vdana jsem 12 let a nepreju nikomu jak vypadalo me manzelstvi ke konci. Byla jsem jen uzlik nervu a s hruzou cekala az se milostpan vrati domu a co zas bude. Bylo by to na dlouhe psani ale chci napsat to hlavni jakmile se rozkriklo ze my dva tak dokonaly par se rozvadime potkala jsem manzelku clovaeka u ktereho byl muj manzel zamestnan nez sel na zivnost. A od ni jsem se dozvedela ze jeji chlap byl z toho myho totalne psychicky mimo, ze kolikrat ani nechtel jit rano do prace pri predstave ze snim ma delat. Nepomahaly ani domluvy z jeho strany aby ho neponizoval pred zakaznikama. A pak mne ta znama rika vis tomu mymu se z nej trepaly ruky proste z toho jak dokaze zdeptat i dospelyho chlapa. Takze jsem opravdu toho nazoru ze psychopati se opravdu nezmeni at maji kolem sebe kohokoli jen si zas najdou skulinku jak toho druhyho totalne rozebrat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.