Dovolím si poznámku - já ani v nejmenším netrpím a nikdy jsem netrpěla depresemi. Jsem naopak hodně silná a vyrovnaná žena, hodně tolerantní. Manžel není typický násilník, on je spíš slaboch a posera (a současně vejtaha a ten, kdo "musí vypadat") a když se dostane do situace, ktrou neumí řešit, tak se sesype a dostaví se i to násilí - prostě když se dostane do "excesu", neboli do "špičky" (kvůli hlouposti, kvůli tomu, že ho neuposlechnu a nebo mám jiný názor) - tak byly chvíle, kdy by mě dovedl i zabít (pak by třeba brečel, "že nechtěl").. Roky trpěl depresemi a léčil se na psychiatrii. To jen pod čarou..
A z tohoto prostředí jsem si dovolila odejít a nikdo to nechápe - protože manžel je tak milý člověk (i sousedy vždy zdravil)..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.