Re: Zavislost na partnerovi + tyrani - PROSIM O RADU!
Vendyska: "bojim se jen, ze uz nikdy nebudu schopna milovat tak jako jeho ted, jen predstava, ze by si nasel jinou (coz sem presvedcena, ze hned udela jen aby se mi pomstil) ve mne vyvolava stav, ze uz nechci dal zit...."
Haa, tak to znám, kvůli tomu jsem se nechala 5 let tahat za nos, tolerovat zálety a ignoraci, já blb! A při představě, že by jiná měla jeho děti, mě to hormonálně drtilo šíleně, pořád jsem brečela, pouštěla si písničku Láska, lásko má, slunce mezi stehny jako ryba proplouvá... fakt jsem myslela, že uchřadnu. Za třičtvrtě roku jsem si našla kluka, s kterým ta láska byla ještě silnější, lítali jsme v oblacích a přitom byl vztah zdravej. Náš synek tu teď sedí a dává si nočník na palici
Prubni to a já ti slibuju a vsázím se s tebou o bednu šampaňskýho, že ti do roka a do dne (a mnohem dřív) bude líp a už se budeš smát tomu, žes myslela, že jsi takhle šťastná a hlavně, že nemůžeš milovat víc
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.